Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на mihailas
Име:
Михаил Махонски

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
 Всеки е в разгара да следи и гледа какво се случва? Всичко е готово да стане и няма да има нов важен мотив.

Следете и вие какво ново става със важни епизоди.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 133 Коментари: 0 Гласове: 0
Епизод четвъртък дава насоката към точните нови дни и това е важно. В четвъртък, на военните претендира Тръмп е слагане на палатки за провеждане Хиляди имигранти, но заявиха, че няма планове за момента да се изгради палатки. Длъжностните лица заявиха, че докато е имало неформални разговори между Министерството на отбраната и DHS за да се налага военните съоръжения изграждане на палаткови да приюти задържани мигранти, палатки никога не са били част от официална молба за помощ, представено от Министерството на вътрешната сигурност и одобрен от министъра на отбраната Джим Матис , Един официален казва, че Министерството на вътрешната сигурност е неофициално обезкуражени от вземане на искането от страна на министерството на отбраната. Изясняване: Тази история е актуализиран, за да направи това ясно на служителите на министерството на отбраната на разгледана молбата даде роля на правоохранителните органи. Министерството на вътрешната сигурност на базата спор, че характеристика, както и историята е актуализиран с коментар на DHS.
Категория: Новини
Прочетен: 113 Коментари: 0 Гласове: 0
Луд богат азиатци "най-накрая се озовава в киното на доходоносния кино пазар.   Романтичната комедия е насрочена за удари в театри в континентален Китай на 30 ноември, каза във вторник Уорнър Брос. Имаше някакво съмнение дали филмът с парцел, който съдържа невероятно богати и привилегировани азиатци, ще получи разрешение от китайския филмов регулатор. През последните години китайското правителство се намръщи от всичко, което би могло да се тълкува като празник на изобилно богатство. Експертите също така поставиха под въпрос дали изобразяването на филма на високопродуктивни членове на китайската диаспора в Сингапур би било резонирано с публиката в континентален Китай. Но Уорнър Брос не свири лудото богат аспект на филма си. Студиото обяви китайското издание на филма в социалните медии с обещанието за "яхти, партита, стил на живот от висок клас!" Китайският филмов регулатор обикновено позволява само 34 чуждестранни филма да се показват в театри всяка година. Оценяването на един от онези изискани слотове може значително да увеличи обратната връзка на киното в света. Няколко големи бюджетни холивудски филма като "Ready Player One" и "Black Panther" имаха по-големи дебюти в Китай, отколкото в Северна Америка.
Категория: Забавление
Прочетен: 907 Коментари: 0 Гласове: 1
Повечето от двуседмичните турнета ще бъдат прекарани в Австралия, където ще се срещнат с местни жители и ще се съсредоточат върху младежки лидерски проекти - Хари наскоро беше обявен за посланик на младежта по британската асоциация - но също така спря и на някои от забележителностите, включително Bondi Beach и Операта в Сидни. Те ще посетят и Нова Зеландия, както и Тонга и Фиджи - две области, където съществува риск от предаване на вируса Zika. Свързани: Какъв е рискът от вируса на Zika за посещение на Механ? Хари и Меган не са направили никакви промени в графика си за пътуване въпреки новините за бременността на херцогинята, съобщи вчера кралски източник. Източникът каза, че дворецът Кенсингтън разглежда медицински проблеми, преди Мегън да замине за отвъдното турне. Зика вирусна инфекция е причина за вродени дефекти. Както Центровете за контрол и превенция на заболяванията, така и Британската външна служба съветват бременните жени да отложат пътуването до райони, където съществува риск от инфекция на Zika. Принц Хари и съпругата му Меган влязоха в Сидни в понеделник. Хари вече е привързан чичо на тримата си братчета на принц Уилям с Катрин, херцогиня на Кеймбридж и кръстник на потомството на няколко от приятелите си. Премиерът на Великобритания Тереза ​​май поздрави кралската двойка в публикация в Twitter в понеделник сутринта. "Моите най-топли поздравления към херцогиня и херцогиня на Съсекс за щастливата новина, че очакват бебе на пролетта, като им пожелава всичко най-хубаво", пише тя. Свързани: Хари и Меган - от сляпа дата до "Аз правя" 37-годишната Меган и 34-годишният Хари вече са изразили желанието си за семейство в интервю, малко след обявяването на ангажимента им през ноември 2016 г. Когато са запитани за деца, Хари каза, че планират да предприемат "стъпка по стъпка" надяваме се, че в близко бъдеще ще създадем семейство. " Два месеца по-рано в официалния си ангажимент в Белфаст, Северна Ирландия, Меган се пошегува, докато гледа на иновативни бебешки продукти: "Сигурен съм, че в един момент ще ни трябват много неща". Меган се разхожда по пътеката в параклиса "Свети Георги" в Уиндзор на 19 май по време на сватбата си с принц Хари.
Категория: Тя и той
Прочетен: 176 Коментари: 0 Гласове: 0
Епизод кралски особи - чака дете. Това е важна стъпка за новите случки. Меган, херцогинята на Съсекс, е бременна с първото си дете, съобщи британското кралско семейство.   Изявление на двореца Кенсингтън заяви, че бебето се очаква през пролетта на 2019 година. Кралица Елизабет II във Великобритания ще бъде прабаба на детето. Кралицата и други членове на кралското семейство поздравиха Меган и съпруга си, принц Хари, в петък, когато се събраха в Уиндзор за сватбата на принцеса Еугени с Джак Бруксбанк, каза в понеделник кралски източник, без да посочи дали родителите, които трябва да се счупят новини на сватбата на братовчед си. Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, херцогинята Корнуол и херцогинята и херцогинята Кеймбридж са доволни от двойката, каза в изявление Дворецът Кенсингтън. Майката на Меган, Дория Рагланд, "е много доволна от тази прекрасна новина и тя очаква да посрещне първия си внук", се казва в изявлението. Бебето ще бъде седмо по линия на британския трон след принц Чарлз, принц Уилям и трите му деца и принц Хари. Свързани: Как кралското бебе ще промени наследствената линия Съобщението идва пет месеца след като двойката се ожени на звездна церемония в замъка Уиндзор. Хари и Мегън току-що се докоснаха докоснати в Австралия за първото си пътуване в чужбина като двойка, когато новината се скъса.
Категория: Изкуство
Прочетен: 98 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: mihailas
Категория: Лични дневници
Прочетен: 5437
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив